skylt uppåt i helgen

Detta är ett multi-inlägg som täcker tre olika teman vilket framgår av länkarna längre ned.
Veckan som passerat har varit en småtung, trist och trött vecka. Man kan säga att det varit lite Moody Blue stämning över det hela – därför får färgen blå dominerar i bildmaterialet.
Höjden på denna byggnad är smått hissnande för att vara i Stockholm.
upp.wennergrenscenter_web
Norrtull mot toppen, säger skylten.
wennegrens.rut.pattern_web
Om man kollar uppåt så kan denna fasad resultera i ett snyggt kubistiskt mönster.
wennergrenscenter.blue_web
Som sagt helgen vägde upp veckans bluesiga känslostämning till sist, så slutet gott allting gott. Här är de tre teman jag nämnde i början av inlägget:
Fototriss på temat Uppåt
Skyltsöndag, förvaltas av Bp
Helgbilden
Bonusbild, färg ger kraftag för kommande vecka.
wennergrens.colorful_web

16 svar på ”skylt uppåt i helgen”

 1. WennerGren Center har nog aldrig visats snyggare än så kan jag väl säga. Fantastiska bilder som jag skulle kunna döda för… om jag tagit dom själv;-)

  Å att kombinera tre fototeman i ett inlägg- eloge och respekt som tv-reklamen säger!

  Åsså avslutar du med världens roligaste färgklick.Jag tackar:-)

  Men mest tackar jag för att du idag valt att skylta. kul att du nappar, för det är så himla kul att hitta skyltar överallt. Å 1 000 tack för länken också:-)

 2. Vilka läckra bilder! Mot lite blå himmel blir ju det mesta vackert, och du lyckades fånga det fint på bild, så att även vi får se! Men läckrast var nog de färggranna stolarna… En riktig gladbild! Önskar dig en riktigt bra vecka! /Eva

 3. En fantastiskt höghus som blev jättefint i din tappning i tre olika bilder. Bild tre är min favorit och visst är det fint med lite färg som sätter piff på tillvaron.Några sådana höga hus har vi inte på vischan. I min stad finns ett med sju våningar som väl knappt räknas som höghus. En fint sammansatt och trevlig triss.

 4. Gillar färgen du valt blått och de fantastiska vinklarna tagna på en i mitt tycke ful byggnad som i och med bild två och tre plötsligt får ett helt nytt utseende. Gamla WennerGren Center i ny tappning ! Väldigt snyggt 🙂
  Vad vore livet utan färg ?? Bonusbilden ger även mig extra kraft och engeri inför veckan som redan är inne på dag två innan kommande helg. Dagar som bara ligger där och väntar på att göra något bra utav. Tack för det 😉

 5. Så läcker den första bilden är! Vinkeln, ljuset, den regntunga himlen, allt! Jag gillar normalt sett inte skyskrapor eller glasbyggnader överhuvudtaget, men fotat så här var det ju snyggt!

 6. Vackert och fiffigt fotograferat. En triss att glädjas över. Och så den härliga bonusbilden som grädde på moset. 🙂
  Ytterligare grädde är naturligtvis kombinationen av tre fotoutmaningar i samma bilder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *