underst fann jag detta

I helgen var jag helt enkelt tvungen att städa i verkstan i Bagis. Där i en kartong, under en annan kartong, hittade jag denna serie barnmotiv som jag tog fram för ett projekt jag var delaktig i för några år sedan. Eftersom de legat där underst i kartongerna under en längre tid hade de fallit i glömska eller, om man vill, mognat.
Gillar idén och tänker plocka upp den igen.
Serien heter Isaks gård och nedan vakar kråkan över naturens gilla gångisaks.frog_web
isaks.butterfly_web isaks.cow_webisaks.horse_webisaks.moose_web
Tisdagstema

5 svar på ”underst fann jag detta”

  1. Vilka roliga t-shirts och med din signum – kråkan. Tror också att många barn skulle bli glada att få bära t-shirtsen. Gillar den med grodorna och älgarna bäst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *