umgänge, kulturnatt och strul

Om vi ska börja med strulet…
– en beställning av förpackningsmaterial som skulle ge mina kunder en snygg och säker förpackning som skulle komma på fredagen, uteblev.
🙁 veckans värsta
Snygga förpackningar på Ica.
kultrurnatts.shopping_web
Under lördagenskvällen inföll kulturnatten i Stockholm. Jag deltog på en designmarknad som ägde rum på en, för mig, ny spännande plats i stadens hjärta nämligen Hötorgsterassen. Så välbekant men ändå så ny.
kulturnatt_web
adressen är Sveavägen 17
Allt var frid och fröjd, massa sköna människor fyllde terassen och vi hade så trevligt fram till 22.00 då hagel, snö och allmänt aprilvädret satte stop för partyt.
Marknaden skulle pågå fram till 00.00 men vi började packa ihop något tidigare.
kulturnatts.monter_web
kulturnatt2_web
Fick möjlighet att visa samt få en första respons på mina nya väskor.
kulturnatt.monter4_web
Kolla, där i aprilkylan stod jag.
kulturnatt.monter2_web
Sällskap hade jag också – Tack för det 🙂
Helgbilden

10 svar på ”umgänge, kulturnatt och strul”

  1. Nu har jag läst tre inlägg om Kulturnatten… Ja, och om vädret inte hade varit som det brukar vara i april så…

    Hoppas du sålde massor och att det var värt besväret att frysa häcken av sig vid två plusgrader…

    PS. Förpackningarna var verkligen snygga hos ICA, men jag skulle ändå inte köpa innehållet. DS

  2. Jag hade gärna varit där och på andra platser på stan i lördags, men fy för vädret! Då hade ni ju ändå tur som inte fick hagel förrän så sent, vi hade eländet redan tidigare på dagen. Hoppas du är nöjd med kommersen!

  3. Snygga väskor du gjort, kul att se dom på en rygg också. Jag befann mig i närheten under kvällen, kommer ihåg att det regnade rätt bra vid 22-tiden,

  4. Wow så snygga väskorna är och jag önskar jag kunde bära en ryggsäck, men se det pallar inte min nacke med annars hade jag beställt en, men nu vet jag var jag kan beställa som present. Kul med marknader av detta slag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *