trip to Lithuania

Jaha – tiden går, datorer krånglar och sommaren rusar på när det gäller innehåll, soliga dagar och mindre soliga dagar. Detta är dessutom mina ursäkter för att inte bloggen uppdaterats som den ska under den senaste tiden.
Vi börjar med min och kollegans trip till Litauen – en resa som finansierats av bakluckeloppisar. Vill passa på att tacka alla trogna loppis-fan som besökt oss på div. marknader!
Vår resa gick till Litauen med sin kust som inte går av för hackor. Rena snygga och uppstyrda sandstränder med bra cykelvägar gjorde vistelsen till ett rent paradis. Att det dessutom fanns vattenhål längs med dessa vägar förgyllde resan ytterligare.
palanga.beach1_web palanga.beach2_web
palanga.brunn_web
Jag fann ytterligare ett snyggt brunnslock att lägga till samlingen.
Men förutom att lata sig, dricka god öl i solen samt hänga på stranden så var detta också en buisness resa. Fabriken som jag börjat samarbeta ligger nämligen här – jag designar och trycker motiv till mina väskor och de syr.
palanga.factory_web
palanga.factory1_web
Ett väldigt inspirerande och givande möte. Alla inblandade i familjeföretaget träffade vi och efter rundvandring och snack om nya produkter….
palanga.factory5_web
gick vi och åt lunch – mycket trevligt!
Eftersom jag reste tillsammans med min vän och kollega kunde alla dygnets timmar ägnas åt att snacka ideer, tyger, design och problemlösningar – skönt att slippa ta hänsyn till oinvigda. 🙂
Sista kvällen bjöd på en vacker solnedgång.
palanga.sunset_web
Då vi bodde bredvid en radiobilsbana och lyssnat på de som åkt stod det givetvis på schemat för sista kvällen att ta en tur. Väldigt roligt 🙂
palanga.partytime_web
Det var lite svårt att koncentrera sig på att ta kort när man snurrar ett varv samtidigt som bilen rör sig baklänges…
Palanga we will be back.
Mer sommaräventyr hittar du hos Helgbilden

6 svar på ”trip to Lithuania”

 1. Så roligt att du skriver så positivt om Litauen. Vi har ju varit i Lettland ett antal gånger och tyckt som du att stränderna där är väl i klass med Medelhavets. Till och med bättre.. Underbart att höra att Litauen är lika bra som Lettland..

  Vilken toppen kombo – semester och business. Riktigt kul!

  Svar: Japp, jag såg Så roligt att du skriver så positivt om Litauen. Vi har ju varit i Lettland ett antal gånger och tyckt som du att stränderna där är väl i klass med Medelhavets. Till och med bättre.. Underbart att höra att Litauen är lika bra som Lettland..

  Vilken toppen kombo – semester och business. Riktigt kul!

  Svar: Japp, jag såg affischerna, men visste ju inte att det var din kollega. Linnekläderna la jag dock inte märke till. Gillar inte linne. Alltför skrynkligt och vi har ju inget strykjärn;-)

 2. Vad roligt att kombinera nytta med nöje! Och dessutom för loppis-pengar, då känns det ju nästan gratis 🙂 Härliga bilder. Jag är också jättedålig på att uppdatera bloggen för tillfället och ännu sämre på att kommentera hos er andra. Och nu försvinner jag snart i 3 veckor så då blir det väl ännu sämre 🙂

 3. Kul sätt att få ihop pengar till resan på – och skönt att kunna kombinera business med annat roligt 🙂
  Tack för en trevlig tur i Litauen via dina bilder!

 4. Tack för dina kommentarer! Vi åker till Kanada i 3 veckor. Calgary och runt omkring där, lite vandring i klippiga bergen. Och min syster som gick bort, hennes son ska gifta sig där så det är huvudanledningen till resan 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *