tid

Hur kan min uppfattning om tid förändras så? För tio år sedan hade jag mindre tid att lägga på mitt hantverk än idag – ändå infinner sig en känsla av att jag har mindre tid nu än förr. Nåja, just nu är tiden knapp då jag ska producera ca 100 handdukar på relativt kort tid så man får ligga i – och det är precis det jag gjort under den gånga helgen.
handdukstillverkning1_web
Min efterlängtade beställning på hela 50 m linneväv damp ner i fredags. På tiden!
handdukstillverkning6_web
Tur jag har hjälp vid tillverkningen. Dubbel tid.
handdukstillverkning5_web
80 klara efter helgens pass.
handdukstillverkning3_web
Det är bara att trycka, trycka och åter trycka… Tur att man gillar det man fyller sin tid med.
handdukstillverkning_web
Dotterns små tygprover är det närmaste jag kommer glitter och glamour denna helg.
party2_web
Mer helgtid hittar du hos Helgbilden.

10 svar på ”tid”

 1. Ja, inte har du haft långtråligt den gångna helgen. Vilken tur att det var dåligt väder för då är det ju liksom lättare att jobba tycker jag.

  Grattis till denna stora beställning:-)

 2. Full fart! Men visst är det roligt när man gör saker för sin egen skull, för att man vill och tycker det är roligt. Dessutom kommer du förhoppningsvis få lön för mödan när du säljer handdukarna. Jätteroligt att det går bra för dig och ditt företag! Gör du detta på heltid eller har du någon anställning också?

 3. Verkligen skönt att man gillar det man gör – när man gör det 🙂 I ditt fall är det så många fler som gillar det du gör att det säkert också hjälper!
  Storbeställning? Någon har god smak!

 4. Ojoj, vad du har jobbat hårt! Väldigt snygga handdukar och läckert med så många på en lång rad. Men jag kan tänka mig att det är väldigt skönt att jobba för sig själv, sin egen verksamhet istället för att vara anställd. Lycka till med handdukarna och ha en bra vecka!!

 5. Tiden går fort när man har roligt, kul bilder, den första blev jag lite konfunderad över innan jag läste eftersom jag tyckte formen var häftig. Aha en hoprullad linneväv.

 6. Du undrade om pannkakorna var goda. Egentligen inte. Men när det bara finns toast och små marmeladburkar då är allt annat gott. Och på ett par ställen frågade vi om vi kunde köpa med frukost-paket och då när man hade vandrat i några timmar smakade det himmelskt med pannkakor och färsk frukt 🙂 Så allt är relativt 🙂

 7. När jag såg rubriken och bilden tänkte jag först på årsringarna på ett träd! Sedan läste jag och det var ju inte alls någon koppling på det viset.
  Lycka till med ditt arbete. Verkligen snygga handdukar du trycker.

 8. Handarbete och hantverk i ordets rätta bemärkelse! Tänk om folk faktiskt fattade vad det innebär?

  Sist jag jobbade i butiken såg en kund att jag satt och virkade (jag kan ju inte jobba med glaset i butiken), då sa hon:
  – Vad kul att se någon som pysslar.
  Jag var nära att svara henne:
  – Ja, hela butiken är ju fylld med pyssel! men jag bet mig i tungan och höll tyst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *