sommargill

Så har man då landat hemma i Sverige igen.  Borta bra men hemma bäst – eller?
Jag är lite osäker på om det stämmer in på mig. Möjligtvis gäller tvärtom då jag efter en tid hemma brukar längta bort igen. Nu ska det ju detta inlägg handla om något som jag gillar så en bild från sista kvällen, då vi befinner vi på La Canteras-stranden i Las Palmas, får symbolisera detta.
la.canteras_web

9 svar på ”sommargill”

 1. Visst, det är härligt att resa och se nya ställen och få nya upplevelser men sen skönt att komma hem igen. Men efter ett tag så vill man gärna ut igen!
  Gillar både Las Palmas och den fina Canterasstranden.

 2. Jag ser en drake 🙂 lite diffust kanske … men drakar vill ju säkert inte att vem som helst ska se dem, så ibland försöker de se ut som något helt annat? Som en spricka i molnen kanske?
  Gillar din bild 🙂

 3. Borta bra men hemma bäst är totalt överreklamerat. Jag trivs minst lika bra borta faktiskt, speciellt under vintern eller under en sådan gräslig sommar som vi har just nu.

  Bilden är helt magisk!

 4. Så läcker himmel! Ja alltid skönt att komma hem, men resor ger ju mersmak. Det ger så mycket, först planeringen som är så rolig i sig, sen själva resan med alla upplevelser och sen har man ju minnena kvar. Vi har inte ens kommit hem och vi har redan två kortare resor inplanerade i höst/vinter.

 5. Dramatisk och färgstark bild som gjord för fri tolkning 😉 Ser en kvinna som ser ut att ha bråttom på väg mot något okänt mål. Får nästan en känsla av flykt. Kanske är det lite så med med resor, att komma hem till vardagens rutiner men strax längta bort igen. Känner inte det där “borta bra men hemma bäst”. Så länge jag har ro i själen och känner harmoni kan jag vara nästan var som helst. Men eftersom jag sällan känner så är jag där jag är just nu. Vi har haft planer och nästan varit på väg både till Sicilien och Malaysia de senaste månaderna men inte kommit någon vart. Och det beror dessvärre inte bara på att hemma är bäst 😕
  Gillar din bild och förmodar att nya resplaner redan håller på att smidas 😉 Som Mia skriver, att planera är en stor del av själva resan även om man inte ska resa ännu på ett tag 😎

 6. Den bilden går inte av för hackor. Den är så bra. Dramatisk i bakgrunden och förgrunden med fart. Ett foto med fart och fläkt och det gillar jag.

 7. Svar: Hahaha-) Vet inte vad en “instdreingsbild” är, men du är mycket välkommen att använda bilden. Åsså delar vi på vinten sedan;-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *