soljakt

Med det solrus vi hade med oss hem från semestern på Gran Canaria blev det ganska nedslående med kalla vindarna, moln och regn som mötte oss i Sverige.
I början av helgen rusade vi utomhus så fort solen sken för att sno åt oss några strålar i hopp om att det snart blir bättre väder – vi landade emellertid ganska snart i att årets sommar nog inte kommer bjuda på någon varaktig sol och värme. Fast saker kan ju ändras…
I dag påbörjades en promenad mot Fotografiska för en utställning – en bra sysselsättning när vädret är trisst. Under färden bröt solen plötsligt igenom den grå himlaslöjan vilket resulterade i att promenaden tog en ny riktning. Så målet för färden fick istället bli Vintervikens Café för en kopp kaffe i solen.
vinterviken-15_web
jag&blomman_web
forganglighet_web
Mer helg hittar du på Helgbilden.

9 svar på ”soljakt”

  1. Tänk så det kan bli. Ni gjorde rätt som ändrade inriktning på målet. Det är bästa att passa på när solen visar sitt bästa i år. Fotografiska är hur trevligt som helst men passar bäst en regnig och ruskig dag. Spännande bilder var det här.

  2. Hoppas du hann till Vintervikens Café innan det mulnade på igen…
    Fantastiskt fina makron och som alltid älskar jag dina färgkartor:-)

  3. Det gäller verkligen att ta tillvara chanserna man får när solen tittar fram, perfekt att då ändra planerna och göra det andra när solen definitivt är ur sikte. Fina färger i bilderna du visar idag!

  4. Ändrade planer kan förgylla dagen och utställningen på Fotografiska kan ju tas igen vid ett annat tillfälle när vädrets makter håller solen på avstånd 😎 Gillar figuren mellan blommorna och grönskan i sista men undrar varför du placerat ett stor mörkgrön platta i ena hörnet 😕 För övrigt jättefina färger och din rosafärgade med den i mina ögon gröna marzipantårtan i mitten liknar lite min 😉

  5. Ja solen verkar fortsätta lysa med sin frånvaro, vet inte var den här sommaren tagit vägen, känner mig liksom snuvad på den. Fina bilder från Vintervikens café, gillar statyn där mellan blommorna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *