skyltsöndag

I veckan som gått tog vi en sen kvällspromenad. Skyltfönsternas kvälls och nattliv ter sig helt annorlunda än då solen lyser och människor befolkar stadens gator…
maj.eveningwalk1_web …en butik med lite mörkare approachmaj.eveningwalk2_web …ett skrädderi med ooo så gulliga små symaskinermaj.eveningwalk3_web….en cykel med en kubistisk touch.
skylttning utan text till skyltsöndag som Bp förvaltar,
och så lite reklam. En vecka kvar till KNUTs Vårmarknad i Bagis med Våffelkafévårmarknad16_web

5 svar på ”skyltsöndag”

  1. Snacka om lyckat comeback till blogglandia efter pausen! Vilka toppen skyltar du har hittat i stan! Jag tror till och med att du hittat skyltarna i Vasastan. Tror mig känna igen såväl dödskallen som cykeln. Har jag rätt?

    1 000 tack för toppen skyltning och länkningen:-)

  2. Skyltfönstren är onekligen spännande, väldigt annorlunda symaskiner får jag säga. Kul när man kan få se något sån’t när man strosar runt på gatorna.

  3. Så söta symaskiner! Skyltsöndag hette alltid julmarknaden här förr, då alla handlare hade julskyltat under natten och sen rev bort lakan mm och visade upp sina skyltfönster.
    Sv: Har alltid svårt att bli nöjd med mina egna bilder, men hon som anlitade mig var nöjd så jag får vara glad för det. Däremot fick jag lära mig nåt nytt, att kolla vilket dpi-tal fotona får när man ska använda dem i tidningar etc. Så nu har jag lärt mig det. Måste vara tillräckligt stort för att det ska fungera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *