mode på venngarn

Idag är dags för människoskapelser på Fredagstemat och då passar det att visa bildresultatet från förra lördagens modevisning på Venngarn – tycker jag.
Visningen började med lite mingel, för att komma i stämning.
venngarn.mingel1_web venngarn.mingel2_web
Det tog sin lilla tid att ställa in kameran för det begränsade ljuset och det höga tempot.
venngarn.visning1_web
venngarn.dress_web
venngarn.stick2_web
venngarn.hundtand1_webvenngarn.hundtand2_web
venngarn.stickad3_web
venngarn.jacka1_web
venngarn.kjol2_webvenngarn2015.blue_web
venngarn.final_web
venngarn.strass_web
Så var showen över för detta år. Detta var såklart bara ett axplock av vad visningen hade att erbjuda. Slottsrummet tömdes och den snygga visningsmöblemanget blottlades.
venngarn.end_web
venngarn.pall2_web
venngarn.pall_web

7 svar på ”mode på venngarn”

 1. Tröjorna! Där fastnar hela min uppmärksamhet. Kanske är det hästen – kanske färgerna – kanske att jag fryser … eller så ÄR de helt enkelt bara så häftiga! 🙂

 2. Tack och lov för två tröjor som inte är svarta, vita, gråa och beige. De färgglada plaggen är så häftiga. De skulle jag köpa omedelbart:-)

  Å sittbänkarna var ocså häftiga. Hade din dotter med några plagg på visningen?

 3. Vad roligt med modevisning! Lite blandade kläder men tydlig inriktning på höst och vinter. Ser ut som en skön helg med både svampplockning, promenad, bubbelvin och modevisning. Hoppas även denna helg blir bra!

 4. Många kjolar där som jag gillade 🙂 Särskilt den hundtandsmönstrade kjolen. Vilket företag var det som hade modevisningen?

  Är det sittbänkar med det läckra tyget? Wow ♥

  1. Företagen bakom visningen var Knocks och Widèns Dam- & Herrskrädderi båda ligger på Stora gatan i Sigtuna. Gillade också den klassiska hundtandskjolen…skitsnyggt till en läderjacka.
   Jag gillade de långa sittbänkarna just p g a att de tagit bilder från Venngarn och applicerat det på textil för att sedan klä möblerna i det.
   /Kiki

 5. Vilka helt underbara bilder från modevisningen ! Ser många läckra, intressanta och spännande plagg. Den färgglada stickade klänningen, Den vita kjolen med silvertråd i med knappar framtill och den svart/vita så snyggt mönstrade kjolen..ja tack 🙂 Snygga vinklingar och mingel ska ju vara sådär lite suddigt diffust 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *