11 svar på ”mässa i vilnius”

 1. Vilnius, där har jag aldrig varit men har hört att det är en gammal fin stad! Kul för dig att komma till en ny stad och få strosa omkring där!
  Tufft med videon! Roligt att se hantverket och så fint det blev!
  Ha en skön kväll!

 2. Välkommen hem igen! Kul att besöka en ny stad! Har aldrig varit där. Vilken fin video du har gjort. Är det du som är med? Snyggt motiv som vanligt. Är det handdukar det ska bli?

 3. Lycka till med allt fint kul med en video.
  Villnius har jag varit en gång men minns inte så mycket av den staden ett kort besök så jag hann inte så mycket. får kanske ta en tur dit igen
  Ha det gott i veckan
  Kram Meta

 4. Vilnius – inte en stad man hör så mycket om. Bra tt du upplevde den som trevlig! 🙂
  Bra premiärvideo 🙂 gillar PR som rör sig! Hoppas det blir fler – alltid kul att följa ett hantverk!

 5. Stort GRATTIS till den verkligen lyckade premiärvideon. Är otroligt impad inte bara över självaste filmningen utan om hur textiltryck går till. Snyggt jobbat där!

 6. Se där så fint tryck du gjorde där. Önskar att jag hade varit där för jag blir så sugen på att tillverka något, men för min del blir det nog något med symaskinen i vinter istället. Tack för du visade videosnutten. Det är alltid lika trevligt att besöka nya platser.

 7. Vilket snyggt tygtryck! Gillar mönstret och videon skarpt och inser att jag har en oanvänd silkscreenram liggande i källaren sedan evigheter …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *