lat torsdag

Egentligen var det meningen att jag skulle jobba i verkstan idag men jag gjorde en omprioritering och tog en dag off för att njuta av sommaren – nu när den äntligen förärar oss med sin soliga närvaro.
Jag ligger horisontellt på klipporna där solen värmer och sjöbrisen svalkar. Dagens fysiska aktiviteter inskränker sig till att vrida huvudet något åt vänster och ta ett kort, sen åt höger för ytterligare ett kort – det är allt jag gör idag.
sommar.igen_web
sommar1b_web
sommar1_web
En härligt lat dag = det gillar jag.

7 svar på ”lat torsdag”

  1. Japp, precis det gjorde jag också idag. Hade visserligen inte samma fina utsikt (då hade jag fått lyfta huvudet också;-)), men jag lät boken byta hnd från vänster till höger ibland;-)

    Tack förresten för dina fina kommentarer – mera, tack;-)

  2. Det där varken låter eller ser illa ut, vilken höjdardag och höjdarbilder du fick. Att stanna upp, sänka axlarna och bara andas ut är nog något som många av oss har svårt för annars. Passa på att njuta när du har möjligheten!

  3. Dina för (går-)dagens minst sagt klena fysiska aktiviteter är en lisa för själen då det i själva verket är just det som ger de psykologiska effekter som är drivkraften för att kunna ta tillvara på verklighetens vardag 😉 Finfin om än något diffus den första bilden till motsats mot den betydligt klarare men något snåriga dock vackra bild två. Sen visar du på ett spektrum av av färger, säkerligen med en tanke bakom som jag inte förstår. Väljer hursomhelst helt bort de gröngula nyanserna och faller för ruta fem. Rött 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *