Kravlöst och skoj

Även till sommaren kan det vara skönt att svepa om sig något varmt efter ett dopp i den 18 grader varma poolen.

Jag har nu avslutat arbetet med min pläd.
En sammanfattning av arbetet:
Jag har alltså stickat fyrkantiga bitar med ullgarn i olika storlekar som jag sedan filtade/ krympte genom att tvätta dessa i maskin. Vissa av ullgarnerna krympte mer vid filtningen än andra – hur mycket garnet krymper kan ha med blekningen att göra. Sedan sydde jag ihop de olika bitarna med stickriktningen åt olika håll. Som avslutning har jag virkat en kant runt hela pläden som ger en trevlig inramning.

.

Ett roligt, kreativt och kravlöst sätt att sticka – man utgår utifrån sina kunskaper och stickar på.

3 svar på ”Kravlöst och skoj”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *