konst

konst1_web
Efter lång konstupplevelsetorka känner jag mig påfylld igen med två efterföljande helgers konstintag. Förra veckan på Moderna museet och denna helg besöktes Galleri Kontrast och Per-Anders Petterssons fotoutställningen från den afrikanska modescenen.konst2_web konst3_web konst4_webPå bottenväningen i galleriet hittade jag en husbild jag blev väldigt förtjust i, både färg- och formmässigt. Däremot kanske det inte är min direkta drömlägenhet.konst5_webLite arbete ligger alltid på schemat i min värld. Massor av nya maskrosor, till min glädje går  de som smör i solsken.konsthantverk6_webMer helg hos Helgbilden.

6 svar på ”konst”

 1. Färgstarkt på många sätt! Den där fotoutställningen hade varit kul att se. Husbilden är ju också speciell. Håller med dig – inte för eget boende – men färg och form tilltalar mig också.
  Gillar dina maskrosor också. Förstår att de säljer!

 2. Snyggt smakprov från fotoutställningen!
  När du skriver att dina maskrosor går som smör i solsken tänker ja genast att: Självklart, de är maskrosor och de är snygga! 🙂

 3. Tycker ettan är riktigt bra. Inte bara skulpturen utan texten också.
  Sedan gillar jag skyskraporna i nästsista bilden. Otroligt läckert!

  Å så himla kul att dina maskrosor är en så stor sucé!

 4. Kul att få lite påfyllning av konstnärliga intryck, fotoutställningen såg kul ut. De där höghusen är coola och ser nästan surrealistiska ut. Maskrosorna är läckra så jag föstår att de går åt!

 5. Härligt att kunna hämta energi så där. Själv föredrar jag motiven i förra inlägget, färgstarka cykelställen och trädgårdsföreningen i Göteborg 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *