julstök i verkstan

Hela helgen, och då menar jag verkligen hela, har gått åt till julstök iform av tryck och sömnad.
1 3 4 5
Här är 2015-års nissar, alla lika glada och hjälpsamma. Lika hjälpsamma som fotonisse Sampo som tagit samtliga bilder medan jag sitter vid Mr. Dürkopp och syr.
Nästa helg börjar min julmarknadsturne.
Först ut blir Obeservatorielunden, lördagen den 28 november, 2015WasaJulmarknad
tätt följt av Sigtuna Julmarknad på självaste första advent.
Andra advent är alla välkomna till verkstan i Bagis. Luciahelgen kommer jag spendera på Färgfabriken och Designmarknaden där.
Fjärde advent skall julfriden börja infinna sig så då avstår jag arbete.
Helgbilden

9 svar på ”julstök i verkstan”

  1. Gillar inte julstök alls, men gör ett undantag här hos dig. Vilka fina tomtenissar å jag hoppas verkligen att du säljer massvis! Å jag hoppas innerligt att du får sälja dina fina alster i värmen – för Observatorielunden låter himla kallt om du inte står uppe i Himlavalvet såklart.

  2. Vilka jättefina tomtenissar, de borde inte vara något problem att sälja. Det är mysigt med julmarknader så jag hoppas du får några härliga helger framöver.

  3. Tycker dina tomtenissar är jättefina riktiga små glädjespridare ! Och med tanke på hur mycket tid och energi du lagt ner önskar jag dig verkligen lycka till inför kommande julmarknadsturné 🙂

  4. Oj oj så fina nissar du har tillverkat. Ja förstår att du har haft fullt upp och så skall det ju vara i en tomteverkstad, eller hur? De där nissarna får du sålda i ett nafs så granna som de är. Bra jobbat i helgen.

  5. Hoppas du får sälja massor! Vi hade planerat in julmarknad i Wira Bruk i dag, men i går blev båda barnen sjuka i hög feber och hosta, så jag skall nog ägna mig åt att scrappa julkorten istället. Gillar verkligen dina tomtar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *