julkalender 24 dec

Årets kalender går under temat “Intryck ger Uttryck” – eller vice versa. Jag vill fylla de tjugofyra luckorna med intryck från mina resor till landet i väster, Usa. Häng med.
kikikalender2015_web
Lucka 24 – New York
Mitt första Usabesök ägde rum för ett antal år sedan under juletid. Resan gick till New York och härifrån kommer min julhälsning till Er alla! Jag vill passa på att tacka alla för sällskapet under resan genom min minneskalender.
kalender.-NY1_web
Fifth Avenue
kalender.NY2_web
Central Park
kalender.NY3_web
Brooklyn Bridge
kalender.NY4_web
Rockerfeller Center
kalender.NY5_web
Vy från Empire State Building
kalender.NYjulkort_web
I Like

9 svar på ”julkalender 24 dec”

 1. Kul att du nu kunde bjuda på lite snö också till dom som vill ha en vit jul alltså.

  Tack för din rundresa i USA. Är glad att jag fick följa med och minnas mycket själv också.

  Önskar dig också en riktigt fin jul!

 2. Lite snö ger ju lite extra justämning och att få uppleva det hela i New York måste varit en speciell känsla. Fina bilder från den stora staden som också känns som ett bara måste att hinna besöka.

  Min ambition att följa och kommentera hela din kalender dag för dag lyckades dessvärre inte av olika skäl men jag kan ju alltid titta tillbaka 🙂
  Önskar dig en riktigt God Jul Kiki med mycket avkoppling, skoj, god mat och trivsam samvaro !!

 3. Tack för din jättefina kalender! Roligt att få följa med på din resa 🙂 Och vilken perfekt avslutning från ett snöigt New York. En stad jag alltid velat åka till när jag fyller 50. Men efter alla terrordåd är jag inte lika säker längre.
  Hoppas du haft några sköna dagar nu under julen!

 4. Hej, det har varit jätteskoj att följa med på dina resor over there. Och The big apple, förstås! Jag kände mig som en riktig lantis då vi var i New York. Alldeles på tok för mycket folk och för stor stad, som gjord för att traska vilse i. Inte vågade man lita på taxichaufförerna heller, dom tog nog extra långa svängar innan man kom fram till begärda adressen. Minns första biobesöket, folk satt inne i salongen och rökte och blossade allt dom orkade! Det var knappt man kunde se bioduken genom smogen….
  Undrar hur det är nuförtiden…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *