julkalender 23 dec

Årets kalender går under temat “Intryck ger Uttryck” – eller vice versa. Jag vill fylla de tjugofyra luckorna med intryck från mina resor till landet i väster, Usa. Häng med.
kikikalender2015_web
Lucka 23 – Grand  Canyon AZ
Jag har haft förmånen att besöka Grand Canyon vid två tillfällen och har blivit lika fascinerad av detta naturliga mästerverk vid båda besöken. Under 1000-tals år har Coloradofloden urholkat berget och format det till världens största kanjon. Som geolog eller allmänt intresserad av sten kan ett besök här ge dig en unik översikt av olika bergarters bildande eftersom de här kan skådas i genomskärning.
KALENDER_GC1 KALENDER_GC2 KALENDER_GC3
Close to the edge.
KALENDER_GC4
När jag tittar på mina bilder från Grand Canyon längtar jag tillbaka – Längtansfylld dag för dopparedan.

6 svar på ”julkalender 23 dec”

  1. Finns det något maffigare ställe? Jag åkte helikopter över Grand Canyon, mer hanns inte med då vi hade lite tidsbrist. Men längtar tillbaka. Nu inser jag dock att jag inte kommer att resa så mycket mer under detta livet, men jag tror på karma och återuppfödelse så jag får ta igen det i nästa liv
    Julekram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *