julkalender 12 dec

Årets kalender går under temat “Intryck ger Uttryck” – eller vice versa. Jag vill fylla de tjugofyra luckorna med intryck från mina resor till landet i väster, Usa. Häng med.
kikikalender2015_web
Lucka 12 Savannah, Wormsloe
Efter att besökt Oak Allé Plantation strax utanför New Orleans (återkommer senare i kalendern till denna plats) trodde jag att jag fått uppleva en mäktig ekallé – tills jag kom till  Wormsloe, Savannah. Genom en 2,4 km lång ekallè ringlade sig vägen mot den plats där Wormsloe plantation en gång låg.
En mäktig upplevelse för mig som älskar träd.
KALENDER_wormsloe1
Den här lilla krabaten kröp omkring bland husruinerna.KALENDER_wormsloe2
Några av mina träd.
greytree1_web
tree1_webtree2_web

7 svar på ”julkalender 12 dec”

  1. Den “naturliga” allén för mina tankar direkt till Harry Potter kan jag säga.

    Å då jag är uppväxt med sköldpaddor så älskar jag bild nummer 2.

    Av dina egenritade träd (f*n så duktig du är!) gillar jag ettan bäst. Ja, och jag ser att du har gjort en inventerad variant också, men den svarta varianten tilltalar mig mest. Bäst stuns i!

  2. Grattis till vinsten hos Marit! Så roligt att se alla dina USA-bilder. Bilen med fiskarna, Elvisbilderna, den här otroligt häftiga allén! Älskar träd så skulle gärna uppleva den! Och dina tecknade träd är riktigt snygga. Och jättekul att få se selfien på dig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *