januari är en kamp

Tänk att det ska vara så svårt att starta upp igen efter helglediga dagar. Jag får nästan dra mig själv framåt för att få något gjort.
Jag försöker sätter upp små mål och peppar mig själv allt vad jag kan…
linnehanddukar_web
– Kolla Kiki, 300 linnehanddukar har sytts sen oktober! Den stora 50-metersrullen fiskbenslinne är nu förbrukad – Bravo!
handdukstillverkning1_web
Ett av mina små mål  innebär att leta berättande text till mina prints – som t ex till den här blomman…
kkv-flower_web
…som jag inte hade en aning om vad den hette förrän min vännina Åsa kom till undsättning och berättade dess rätta namn:  Monarda didyma  – röd temynta.
Att ta reda på vad de växter jag målar/gör prints av heter, och vilka egenskaper de har, får ses som ett nyårslöfte från min sida.
ujan5705
Trots att helgerna är över så tar jag det, än så länge, ganska lugnt…
ujfi7809
…och försöker ta tillvara på t.ex. iskalla vinter dagar. 🙂
Mer Helgbilder ser du här.

 

8 svar på ”januari är en kamp”

  1. Då är vi två som inte riktigt kommit ur helglunken än. Inte så konstigt med tanke på hur intensiv tiden före jul är. Någon gång måste vi väl få vila också?

  2. Det låter rätt skönt att mjukstarta året får jag säga, det är rätt segt att baxa iväg sig till jobbet men har man en tid att passa har man inget val :). Lite mer promenader i den kalla vintern blir förhoppningsvis en energikick och ger ny inspiration och arbetslust. Lycka till och ha en bra vecka!

  3. Visst är det segt att komma igång efter julledigheten! Å efter den otroligt framgångsrika slutspurten du gjorde 2016 så är det ju en viss antiklimax som måste kännas hos dig. Å att sy 300 handdukar på tre månader – WOW!
    Otroligt imponerande, speciellt för en som jag som inte ens kan sy…

  4. God fortsättning på det nya året! Tycker du gör helt rätt i att ta det lite lugnt ett tag till. Här går det också lite segt. Har ju inte jobbat på ett par månader eftersom sonen är sjuk och har tagit all tid. Men nu när han är tillbaka på sjukhuset försöker jag komma igång lite. Sålde faktiskt två HLR-utbildningar nu ikväll så ska skriva ihop orderbekräftelse och få iväg imorgon bitti.
    Underbar bild på fiskarna!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *