helgbilden

Så har det då gått en vecka av vardag och arbete sen vi kom hem efter en intensiv resa i det stora landet i väst.  Det är inte helt lätt att vara tillbaka i vardagen igen – jag vill ju vara fri som en fågel.
St.George.Island_web
St.George Island, Apalachicola FL
I helgen har solen skinit vilket man kan se på mina helgbilder. Soligt vårväder till trots så är nog bästa sättet att kämpa sig tillbaka i form igen arbete. Under det gångna veckoslutet har jag arbetat flitigt i mina verkstäder och bl.a. tryckt “Sigtuna Linne” samt påbörjat arbetet med ett gäng nya fräscha väskor.
Jag är inte helt tillfreds med min prestation då det tar ett tag innan jag värmt upp hantverksfingrarna, men hursom så är jag definitivt på G igen.
sigtuna.i.tryck_web
red.citybag_web
Önskas mer helg är det bara att kolla in helgbilden.

8 svar på ”helgbilden”

  1. Visst önskar man att vara fri som fågeln, men det kanske skulle bli rutin det med. Vardagen finns nog där för att vi ska uppskatta den lediga tiden desto mer.
    Väskan är jätteläcker!! Den skulle jag gärna ha i mina ägor :).

  2. Bilden från St. George Island var helt enastående. Å visst “glömmer” fingrarna hur de ska jobba när det varit sysslolösa under fyra veckor. Coolt tryck och läcker väska. Undrar om du kommer att göra den i lila, limegrön och orange också;-)

  3. Åh, har du varit i USA, måste kolla igenom din blogg, har ju inte varit runt på bloggar på ett tag. Fin bild med bron och fågeln. Supersnyggt mönster med husen, helt i min smak 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *