fredagstema

Häromsistens köpte jag en påse innehållandes både goda och snygga godisar. Lusten att, färgledes, organisera innehållet vann emellertid över godissuget. Arbetet med att skapa kombinationer efter konstens alla regler, och då pratar vi färg och inte smak, satte genast igång. Världsliga frestelser får stå tillbaka i jakten på det ultimata mönstret.Antecknar och översätter till ett mindre frestande och välsmakande material.


Människoskapelser

8 svar på ”fredagstema”

  1. Detta måste vara ett bevis för din enorma kreativitet, många skulle nog bara stoppa i sig godiset utan några fler tankar.=) Så kul att få se en del av din inspiration och snygga mönster, som alltid!

  2. WOW! Det är väl lakritsgodis eller hur?! Äntligen ett bra sätt att använda godiset, för äta det är ingen höjdare. Riktigt coola formationer! Å dina “fötter” är suveräna dom också. Vad är det för material? Skumplast eller? Himla läckra är dom iaf:-)

  3. Tyckte vid första anblicken på första bilden att det såg ut som nån slags medicin. Ja, såna där färgade tabletter 😉 Gissar liksom Beate att de innehåller lakrits. Kul idé att skapa vackra mönster istället för att stoppa dem i munnen. Gillar dina skapelser och färgkombinationer men den där färglösa med bara en blå ser liiite tom ut. Hur tänkte du där tro. Tycker de ser ut som råa korvar 😉
    Sen blir det kul igen med ett annat material att leka med. Tycker du är helt fantastisk ! Skaparglädje och fantasti och en väldigt stor portion kreativitet. Du kan väl aldrig ha tråkigt 😉
    Önskar dig en skön helg !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *