första helgen i juni

I helgen har jag samlat sommarpoäng genom att plockat sommarblomster, gjort smörgåstårta, grillat, firat både Sveige och Jubilarer samt druckit Rosé. Nu fattas bara sommarvärmen – gärna ihållande sådan!
Förutom att hyllat sommaren har jag även hunnit med en sväng till verkstan där jag sytt väskor, tryckt Sigtunahanddukar och klurar på hur jag kan utveckla en sommarduk som bilderna nedan visar
utveckling1_web utveckling2_web
Mer helg att njuta av hos Helgbilden

11 svar på ”första helgen i juni”

 1. Ja inte har du latat dig den här helgen inte!

  PS. Tycker mönstret till sommarduken är inte som dina andra mönster, som är betydligt “tjockare” eller hur jag ska säga. Dessa solar är ju “tunnare”. De behöver liksom lite mera stuns tycker jag. DS.

 2. Spännande! Ser fram emot att få se tyget när du funderat klart.
  När jag klickade på att kommentera här hos dig dök det upp ett nytt konstigt fönster med en ruta som man skulle klicka i, jag gör aldrig sådant men tyckte att det var obehagligt. Reklam?

 3. En helg med allt som hör början av juni till 🙂 Ja, minus värmen då. Den saknar vi alla nu!
  Det kommer bli en somrigt fin duk – det är ju du som gör den 🙂

 4. Du har då gjort mycket för att locka fram sommarkänslan, låter härligt! Kan du fixa lite värme också vore det toppen!
  Tror att duken blir läcker när du är färdig med den, gillar färgerna som de är! Du visar väl slutresultatet!!

 5. Oj vilken somrig helg! Ja lite värme skulle inte sitta fel nu. När den väl kommer blir det väl stekhett istället 🙂 Duken är underbar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *