förberedelser

Solen fortsätter att ge oss sin värme långt in i september – och vi tackar för det! Man vill inte att det sköna vädret skall ta slut. I morse tog jag en lång, lång promenad genom Stockholm – 1,2 mi närmare bestämtl. Målet för promenaden ver en inbjudan till brunch hos dottern – underbart gott  efter 1,5 timmes promenad.
Dottern ska till Paris och London på insoirationsresa för jobbets räkning – inte helt fel även fast man är lite orolig med tanke på allt galet som sker i våran omvärld.
Förutom sina färdigheter inom modedesign verkar hon dessutom vara utrustad med gröna fingrar med små växtprojekt som hon mycket omsorgsfullt och ömt vårdar.
blomma2_web
Kolla in denna glittrande metallicfärgade växt…
blommor1_web
blomma5_web
…eller den här. Bra plats för mig att inhämta lite inspiration till nya mönster.
I början av veckan kom en ny laddning av purfärska väskor från fabriken i Litauen som jag samarbetar med som b l a min allra senaste lilla prototyp – New York minibag i mintgrön vinyl.
new-york_minibag_web
Bara nån liten detalj som ska justeras sen ska det tryckas och sys fler.
På Claes Ohlsson hittar man det mesta som kan behövas och lite till, som t.e.x. ett set bokstavstsstämplar som jag bara var tvungen att köpa…
namn1_web
namn_web
Kanske blir detta min nya logga?
Nästa vecka ska jag ha tantklubben på besök på verkstan i Bagis, så nu gäller bara…
bara-tanter_web
mer helg hittar du såklart hos Helgbilden

11 svar på ”förberedelser”

 1. Både Zebrabladet och Alocasian är superfina växter! Den Alocasian är min favorit av de två och den skulle jag gärna ha men mitt hem är fullt av växter och det är dags att ta in alla som är på balkongen och hitta plats till dem så några nya får det bara inte bli! 🙂
  Fina väskor! Snyggt med texttryck!

 2. Vad kul för dottern att åka till London men jag förstår också din oro. Blombladen är fantastiskt vackra, vad duktig hon är att få dem att frodas. Bokstavsstämplarna gillar jag skarpt, jag måste kanske kolla om de finns i deras butik här i stan.

 3. Härligt lång promenad i det vackra vädret 🙂 Och att få färdiglagad lunch efter det är ju rena lyxen.
  Så kul att hon får åka på inspirationsresa! Klart man, som den som måste stanna hemma, oroar sig – sådant år det nu en gång att vara förälder 🙂
  Fin möjlig logga. Gillar stämpelstilen!

 4. Din dotter går helt klart i dina fotspår, ingen tvekan där inte! Himla kul!

  Växterna är fräcka, har aldrig sett sådana förut.

  Väskan är cool. Påminner en aning om Freitagväskorna (freitag.ch)

  Stämpelstilen är aningen tretro och påminner om gamla skrivmaskiners typsnitt. Läckert!

 5. Svar: Jo, på 8 restauranger/barer/caféer och ett suveän bibliotek med världens mest frangångsrika konstklubb. Mera än vad Täby har att erbjuda om man säger så.

 6. Jag fastnade för loggan. Den är snygg alltså. Vilka vackra växter och jag önskar jag hade gröna fingrar också, men tyvärr är det inte så. Den där lilla gröna var allt granner den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *