7 svar på ”fest och videotest”

 1. Väskor på löpande band, nästan 🙂 i alla fall i video-tappningen! Och snygga – inte bara i video-tappningen!
  Tack för ännu ett snyggt brunnslock – har själv börjat spana så smått 😉

 2. WOW! Vilka toppen väskor. LOVE them! Kul att du lät dig inspireras av Friday’s videor. För det måste du ju ha gjort – låtit dig inspireras alltså!

  Å eftersom jag också älskar brunnslock så förstår jag varför du fotade det du la upp. Har inte lagt upp brunnslock på bra mycket länge. Borde skärpa mig!

 3. Jag får väl göra videos precis som du, som visar förloppet när jag gör mina glasalster! Gillar verkligen dina väskor, så läckra! och vackra brunnslock, ja nog blir man glad när man får se vackra detaljer på oväntade ställen. Inte kostar det så mycket att göra saker snygga istället för fula?

  Jag penslar separator på bunkarna för att glaset inte ska fastna. Jag lägger en av mina iordninggjorda glasskivor ovanpå bunken, sedan mjuknar glaset i ugnen och formar sig (delvis) efter bunken. Jag kan forma glas inuti formar eller utanpå, beroende på vad jag vill uppnå. Formarna kan vara av rostfritt, keramik eller eldfast fiber, t ex.

 4. Läckra väskor och kul att du har gjort en video som visar hur det går till att tillverka dem! Gillar brunnslocket, det är välgjort och snyggt! Jag fotar också brunnslock, konstigt att de har en sådan dragningskraft!
  Ha en bra dag!

 5. Jaha även jag stannande till där i fredags men fortsatte min färg. Kul små filmer du visar oss och så fina väskor. Här ser det ut att gå kanonfort att tillverka dem man jag tror att det tar lite mer tid eller hur? Brunnslock är fina fotoobjekt och även jag har några i mitt arkiv. Det här är mer än snyggt tycker jag. Tack för du delade din helg med oss.

 6. Vilken snygg video du spelat in, kul att se den. Tycker dina väskor är helfräcka, funderat på att göra den som fotoväska någon gång? Vadderad i botten och en bit upp på sidorna med en avdelare så det är ett större fack för kameran och ett mindre för småprylarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *