färger 2016

Förra helgen besökte jag Stockholm Funiture and Light Fair på Älvsjömässan. Jag var där på lördagen för att kolla in vad 2016 bjuder på och för att få inspiration.
Gröna växter är ett måste just nu, en mycket trevlig trend tycker jag.
Naturfärger, smutsiga pasteller och naturmaterial ligger i tiden.
colors1-2016_web
colors3-2016_web
colors2-2016_web
colors2016_web
Ganska nertonad färgskala verkar gälla för 2016.
Jag är väldigt förtjust i spaljéer av olika slag. På mässan hittade jag en som man färgsatt med ledbelysning. En vägg jag blev inspirerad av.
colors4-2016_web
Veckans Människoskapelser.

5 svar på ”färger 2016”

  1. Så roligt att se kontrasterna mellan dina och BP:s bilder. Samma mässa men så totalt olika motiv. Gillar bådas bilder och motiv. Hade varit kul att vara där. Trevlig helg!

  2. När jag såg dina bilder så tänkte jag precis det vad Mia skrev. Vi har fastnat för helt olika motiv. Riktigt roligt! Å jag är tacksam för att du tog en bild på den LEDade väggen, som ju är helt i min smak som du förstår. Den missade jag.

  3. Efter att ha läst kommentarerna sitter jag här och ler lite extra 🙂 Visst är det skönt att få “bevis” på hur olika vi upplever saker och ting och vad vi fastnar för 🙂
    Gillar, som vanligt, din färgpalett! När du gär så ser jag mer när jag tittar på bilden igen!

  4. Intressant att se vad som är på gång, dessutom får man lite idéer 🙂 Den där spaljén måste jag fundera på… Jag skall tillverka två stycken 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *