det växer så det knakar

Dottern (som också är medlem i hantverksföreningen Knut i Bagis) och jag hade både lördagen och halva söndagen tillsammans i lillverkstan – mysigt!
Hon jobbar med sitt och jag med mitt och där i verkstadens många, många fönster växer det så det knakar, någon håller på att förkultivera i lokalen.
det.vaxer2_web
Min fågelflock håller också på att växa…det nya tillskottet är snart färdigt.
bird.newmember_web
Typ nåt åt det här hållet är det tänkt – med lite hjälp av Photoshop 🙂
bird.newmember2_web
Söndagen började med regn och slutade i sol.
En grafiskt mönstrad skuggmur ramar in skogskyrkogården på ett mycket tilltalande sätt.
Detta blev en bild från bilen…bråttom, bråttom var det nämligen på hemvägen – fika hägrade.
det.vaxer1_web
En glimt från min helg i Helgbilden, kolla in fleras veckoslut.

11 svar på ”det växer så det knakar”

 1. Kul att både din dotter och du jobbar i samma verkstad. Hon är ju fashion designer så jag undrar vad hon tillverkar.

  Å dina fåglar – med eller utan PS – är riktigt coola och troligen storsäljare:-)

 2. Vad otroligt mysigt att jobba i samma verkstad med dottern och att ni har liknande intressen. Jag önskar ibland att jag hade en dotter, jag tror det hade varit lite större chans att jag haft någon med liknande intressen i familjen i så fall.

  De fåglarna blir garanterat kanon! Ser lovande ut som de är.

 3. Fåglarna tycks bara bli så fantastiskt fina! Vad kul! Och sicken tur att du hann fånga den där grafiska skuggan, den har väldig potential!

 4. Så väldigt snyggt med träden och trädens skuggor på muren! För att inte tala om fåglarna, jag blir så nyfiken på resten av flocken, kanske du visat bilder tidigare i bloggen som jag missat..? Måste läsa ikapp inser jag.

  Mysigt att jobba sida vid sida med sin dotter 🙂 Det har redan blivit litet åt det hållet här hemma också, vi pysslar ihop och om jag sitter vid min dator, sitter en av döttrarna ibland bredvid med sin.

 5. Den där sista bilden från bilen blev ju jätteläcker, både vinklingen och med alla skuggor!
  Vad roligt att dela intresset med sin dotter. Jag längtar efter att kunna ut och rida med min dotter igen 🙂

 6. Härliga bilder och vilken fin fågel! Gör du alltså fåglar? Och fina nässlor men förstår att de inte är dina då! Ang. din fråga om mina Novemberkaktusar så nej, de är inte släkt med orkidéer men visst är blomman spännande och de finns i alla möjliga färger! 🙂

 7. Vad trevligt att ni jobbar på samma verkstad och har samma intressen.De där sk nässlorna älskade min mor. VI hade fönstren fulla och olika sorter och fasoner. Den där skuggväggen är så läcker. Bra jobbat i farten där. Hoppas du inte körde:-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *