autumn is here

I lördags var Tantklubben på besök under en intensiv eftermiddag/kväll då jag introducerade screentryck för denna klubb. Kul, trevligt och kreativt! Efter detta följde pizza, ett glas vin och soffläge – satt bra på lördagskvällen.
fluga_web
I veckan som passerat inföll höstdagjämning och därmed är hösten här – lite kallare, ett annat ljus och gulröda färger i naturen.
autumn3_web autumn4_web autumn5_web
autumn1_web
Att sitta och måla akvarell är en meditativ sysselsättning som jag längtar efter när intensiva perioder av arbete råder.
Fick hem lite fina beställda varor i veckan som gick i form av vävda små flaggor att sy i mina produkter för att förtydliga “made in Sweden” 🙂
handmade-in-sweden_web
Mer höst i Helgbilden

7 svar på ”autumn is here”

 1. Hösten är verkligen vacker – min favorit! 🙂 Gillar hur du fångat känslan av den i din konst!
  Små flaggor är aldrig fel 🙂 då blir det, liksom, ingen tvekan om vart varan är gjord!

 2. Dina akvareller är så fina! Just akvarell är något som jag har väldigt svårt att bemästra men du kan verkligen det. Det är en fantastisk årstid så inspiration finns det gott om i vår natur.

 3. Den där gröna flugan var faktiskt riktigt fin. Såg ut som ett smycke.
  Dina akvareller är helt fantastiska. Hoppas att du säljer dom också utöver alla dina andra fina saker.
  Å vilket pillejobb med de små flaggorna. Men du kan ju det:-)

 4. Ja visst är det höst nu, märks även om vi har fantastiskt varma dagar fortfarande. Dina akvareller förmedlar ett lugn, förmodligen det lugnet du känner när du sitter och målar. Jättefina!!
  Smart med flaggorna, speciellt med tanke på turister som vill ha något äkta svenskt med sig hem.
  Är det nästa år som du också fyller 50? Om jag inte minns helt fel så fyller vi ungefär samtidigt, jag fyller 21 maj. Festligt om vi är födda på samma dag 🙂

 5. Jag älskar akvareller! Det är något med det skira och flyktiga som gör dem så ljuva även om färgerna kan vara kraftiga. Så kul att få se lite av det du målar, du har verkligen fångat höstens färgstarka bräcklighet.

  Svenska flaggor är bra att ha, jag brukar sätta små klistermärken på mitt glas ibland. Allt tillverkas inte i Kina och det bör vi ju visa!

 6. Vilka vackra akvareller du gör. Nu blev även jag sugen på att börja måla lite. När jag målar blir det under vintersäsongen och jag tycker akvarell är vackert men inte det lättaste. Det kan flyta ut dit jag inte vill.

 7. Svar: Nej jag sålde inte på loppisen. Men där finns “en restaurang” med CG-burgare som ställer ut solstolar och andra stolar där man kan sitta ned och äta om man vill. Å det är precis det vi gjorde i solskenet – satt ned å åt alltså.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *